Siber Güvenlik Hizmetlerinde Akademik Derinlik

Boğaziçi Üniversitesi Teknopark'ta Kurulu Bir Siber Güvenlik Şirketidir

TSE Onaylı  Sızma  Testleri

TSE Onaylı C sınıfı Sızma Testi Firmasıyız. Sızma testleri müşterinin talebi ve onayı doğrultusunda, bilişim sistemlerindeki zafiyetlerin tespit edilerek, sistemdeki gözden kaçan izinsiz giriş noktalarının test edilmesidir. 

Siber Olay İnceleme

Siber Olay İnceleme diğer adıyla Adli bilişim, bilgisayar ve akıllı telefon gibi cihazlardaki delillerin incelenmesi ve mahkemeye sunulacak rapor haline getirilmesi çalışmalarıdır.

Siber Altyapı Kurulum

Etkin bilgi güvenliği mimarisi oluşturmak için kuruluşların ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun yazılım ve donanım çözümlerinin belirlenmesi ve kurulumu hizmetidir.

KVKK Teknik Uyum Denetim

KVKK teknik uyumu sağlanması ve  bilgi güvenliği risklerinin azaltılmasını ve yönetilebilmesini sağlayacak denetimlerinin yapılmasına yönelik hizmetlerdir.

Siber Güvenlik ve Yapay Zeka
Yazılım Çözümleri
Siber Güvenlik için Makina Öğrenmesi ve Yapay Zeka Çözümleri

Siber saldırılarda hem  sayı ve hem  kullanılan  yöntemlerin çeşitliliği artarken, makine öğrenmesi    yeterince insan kaynağına  sahip olmayan kuruluşlarda tehditlerin tesbit edilebilmesinde etkili oluyor. İnternet üzerinden açık kaynaklardan  sağlanan tehdit istihbaratını   kuruluştaki güvenlik cihazlarının günlük uyarılarının yapay zeka ile işleyerek müdahale süresini büyük ölçüde azaltıyor. BUSİBER olarak yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Bu çözümleri geliştirebilmenin ilk koşulu siber uzayı ve güncel siber saldırıları tanımak. Saha tecrübemizi akademik birikimle şekillendirip sektöre çözümler sunuyoruz.

Adres:

Busiber Boğaziçi Siber Güvenlik A. Ş., Rumelihisarı Mahallesi Bebek Yolu Sokak, BÜN Teknopark A.Ş .Sit. No.2/5/110 Sarıyer
34470 İstanbul, Türkiye


Bize Ulaşın:

 [email protected] 
Tel 1: 0 850 372 47 70
Tel 1: 0 545 305 94 90




Made with ‌

No Code Website Builder